Basisassortiment

Sensuel 20 panty 

Deze transparante, matte panty (20 denier) draagt zeer comfortabel dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje. Maat Maxi is voorzien van een tussenstuk waardoor de billen meer ruimte krijgen. Resultaat: ongeacht je maat een perfect zittende panty.

 

Samenstelling: 88% polyamide, 12% lycra


Magie 40 panty 

Deze half transparante, licht glanzende panty (40 denier) heeft een versterkt teengedeelte waardoor er minder snel ladders ontstaan. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en een katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty. Maat Maxi is voorzien van een tussenstuk waardoor billen meer ruimte krijgen. Resultaat: ongeacht je maat een perfecte pasvorm.

 

Samenstelling: 88% polyamide, 12% lycra


Different 80 panty 

Deze ondoorzichtige panty, 80 denier, wil je niet meer uitdoen. Draagt zo comfortabel dat hij voelt als een 2e huid. De brede, anatomische top, platte naden en katoenen kruisje maken deze panty tot een must have in je wintergarderobe.

Samenstelling: 92% polyamide, 8% lycra


Mi-bas Jeune 20 

Transparante, glanzende kniekous (20 denier) met een comfortboord die niet knelt en met een transparant teengedeelte.

Samenstelling: 94% polyamide, 6% lycraBas Chic up 15 

Transparante stay-up kous (15 denier) met mooie satijnglans en een luxe kanten boord.

Samenstelling: 86% polyamide, 14% lycra


Helaas is het voor Zuid underwear niet mogelijk het hele assortiment van Oroblú in alle kleuren, in de winkel te hebben liggen, maar u kunt altijd langskomen om te kijken of we evt., onder voorbehoud, kunnen nabestellen, mits dit artikel nog in het assortiment van Oroblú aanwezig is (rekening houdend met verplichte voorwaarden van Oroblú).

omruiling & retourneren 

Panty's en kousen kunnen om redenen van hygiëne niet geretourneerd worden, indien de verzegeling is verbroken.