Basiscollectie 2017 - Speedo

Speedo endurance+

Het duurzame en 100% chloorbestendig Endurance+ gaat veel langer mee en verkleurt 20x minder snel dan het materiaal waarvan zwemkleding doorgaans gemaakt wordt. Elastisch materiaal dat 4 kanten op kan rekken en extra zacht en comfortabel draagt.

Speedo Monogram RLBK AF is een mooi en comfortabel badpak. De achterzijde van het badpak is voorzien van een zogenaamd racerback, waarbij de schouderbanden in het midden bij elkaar komen. Dit badpak is gemaakt met de Endurance+ technologie, wat zorgt voor een betere pasvorm, meer duurzaamheid en een zacht en comfortabel gevoel. Endurance+ is 100% chloorbestendig en sneldrogend.

Badpak RLBK AF

kobalt 

 

maat 36 - 44

Badpak RLBK AF

navy

 

maat 36 - 44


Speedo Monogram MSBK AF is een mooi en comfortabel badpak. De achterzijde van het badpak is voorzien van een zogenaamd muscleback, waarbij de schouderbanden in het midden bij elkaar komen. Dit badpak is gemaakt met de Endurance+ technologie, wat zorgt voor een betere pasvorm, meer duurzaamheid en een zacht en comfortabel gevoel. Endurance+ is 100% chloorbestendig en sneldrogend.

Badpak MSBK AF

black with white logo

 

maat 36 - 44

Badpak MSBK AF

black with mint green logo

 

maat 36 - 44

Badpak MSBK AF

black with red logo

 

maat 36 - 44


Speedo Focus Flux MDLT AF is een mooi en comfortabel badpak. De achterzijde van het badpak is voorzien van een zogenaamd pullback, waarbij de schouderbanden in het midden bij elkaar komen. Dit badpak is gemaakt met de Endurance+ technologie, wat zorgt voor een betere pasvorm, meer duurzaamheid en een zacht en comfortabel gevoel. Endurance+ is 100% chloorbestendig en sneldrogend.

Badpak Focus Flux MDLT AF

black with blue logo

 

maat 38 - 44


Speedo SpdFit KBCK AF is een mooi en comfortabel badpak, wat gebruik maakt van de SpeedFit technologie. Dit heet om het lichaam in de juiste positie te zetten (incl. lichte borstondersteuning), waardoor je je techniek makkelijker kunt verbeteren. De acht Aan de achterzijde van het badpak komen de schouderbanden in het midden als een soort kruis (kickback) bij elkaar. Dit badpak is gemaakt met de Endurance10 technologie, wat zorgt voor een betere pasvorm, meer duurzaamheid en een zacht en comfortabel gevoel. Endurance+ is 100% chloorbestendig en sneldrogend.

Badpak SpdFit KBCK AF

black with mint green logo

 

maat 38 - 44


Speedo sculpture

Deze lijn van Speedo maakt gebruik van de Speedo Sculpture technologie. Hierdoor is deze figuurcorrigerend en buste-ondersteunend. Door het gebruik van de Xtra Life Lycra vezel voelt het badpak zacht aan en is het duurzaam en comfortabel. De schouderbanden zijn (meestal) verstelbaar. 

 

 Badpak premiere sculpture

navy/white

 

maat 46 - 50

 

Badpak premiere sculpture

black/purple

 

maat 40 - 46

 

 Badpak corrigerend with clip back

black/white

 

maat 42 - 50