Over Ons


Sinds 5 Maart 2011 is Zuid underwear gevestigd in Zevenhuizen.

Eigenaresse Irma Blonk heeft een winkel met een ruim assortiment aan lingerie, onder-, nacht- & badmode voor zowel de man, vrouw als kind. Samen met haar collega's Jacqueline & Amber helpt zij u graag. 

Bekende merken als Anita, Felina, Triumph, Sapph, Lingadore, Mey, Esprit, Chantelle, Passionata, Ten Cate, Skiny, Syl design en Sloggi zult u terugvinden, als u een kijkje komt nemen in de winkel. 

Voor de jonge meiden is er keuze uit Boobs & Bloomers & Ten Cate. Voor de mannen hebben ze mooie shorts in leuke kleuren en prints van Zaccini en natuurlijk mogen de Sapph herenshorts in katoen & micro niet ontbreken in de vermelding.

Het hele jaar door is er een assortiment badpakken en herenshorts van Tweka & Speedo aanwezig voor de dames en heren die graag iedere week hun baantje trekken en nachtmode van Zetex, Charlie Choe en Esprit. Ook zijn er wat meer seizoensgebonden artikelen, zoals badmode van o.a. Tweka, Esprit, Chantelle, Femilet, Lingadore en Beachlife en thermo ondermode van Ten Cate te verkrijgen.

Aan zwangere of net moeder geworden dames is gedacht met het merk Anita.

Natuurlijk  is er altijd plek voor iets nieuws, zoals afgelopen zomerseizoen zomerjurkjes van Nanso, badmode van Lascana en het concept van Porelsol; originele, leuke slippers voor een aantrekkelijke prijs.